Dec 22, 2014, 1:37 PM  

Коледни звънчета 

  Poetry » For kids
1254 0 0

Греят коледно звездите,

снегът весело се сипе.

Цветни лампички намигат,

празници щастливи идат.

 

 

Дядо Коледа с шейната

тръгва с обич към децата,

а еленът му танцува,

чуй, звънчето му се чува.

 

 

И подаръци за всеки

носи, носи той навеки

за дечица и големи,

всички нека са засмени.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Райна Маргина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??