Dec 24, 2008, 10:49 AM

Коледно 

  Poetry » Other
593 0 18
И бият в Коледната нощ
отдавна позаглъхнали камбани.
Изгря на небесвода с пълна мощ
най-приказна звезда сияйна.


Рождество Христово днес
посрещаме със грейнали лица.
Дано в душите ни нахлуе Светлина,
от тук нататък да сме по-добри!


п.п. ВЕСЕЛА КОЛЕДА , ПРИЯТЕЛИ!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??