Apr 3, 2014, 9:27 PM

Колко е хубаво да си жив 

  Poetry » Phylosophy
620 0 5

Колко е хубаво да си жив...
и да дишаш, да дишаш, да дишаш,
и да слушаш щурец гласовит
как в дъбравата стихове пише...

Колко е хубаво да си жив...
Да говориш със всички дървета.
Да се смееш на вятър игрив,
пеперуди създал от цветчета.

Колко е хубаво да си жив...
със калинки да пускаш мечтите.
И със устрем – по детски красив,
да ловиш от надежда звездите.

Колко е хубаво да си жив...
и към някого с радост да тичаш.
Да усещаш, че днес си щастлив,
щом сърцето ти просто обича...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??