Jul 5, 2011, 9:27 PM

Колко живота имат надеждите 

  Poetry » Love
1223 0 25

 

*****

 

Стоя пред теб с пресъхнали очи.

Вселената на моя гръб се свлече!

Не знаех, че след теб така боли,

а свършиха животите ми вече...

 

... че всяко твое тръгване е смърт

и всеки път се раждам, щом пристигаш!

Не знам дали след мен ще спрат

надеждите ми вулканично да изригват -

 

да се събудя в топлата ти длан,

щастлива да те гледам, да ти пея,

а песента да стане влюбен плам,

който презвековно да си тлее...

 

И някой ден космични две искрици

с огнени ръце да се прегърнат!

С очи на влюбени или с криле на птици,

света чрез нас с любов да преобърнат!

 

 

*****

© Станислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??