Nov 13, 2007, 2:58 PM

Колко ли те искам 

  Poetry » Love
1742 0 16

Колко съм те търсила -

не помня.

Колко път съм извървяла -

знам.

Колко зими съм те чакала

да дойдеш.

Колко чувства, ей така -

да  дам.

Колко сънища аз сбъднах

на разсъмване...

Колко нощи приютих

сама.

Колко приливи и отливи

прегърнах...

Колко ли те искам,

за да ме откриеш тук.

Сега.

© Дилианна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??