Feb 10, 2012, 1:39 PM

Колко много слънца 

  Poetry
529 0 1

Колко много слънца, а още е тъмно.

Колко много сърца, а още самотно.

Има толкова думи, а още е тихо.

Открито е всичко, а всичко е скрито.

 

Трябва ни звездица, но във сърцето.

Едно сърце ни трябва, но във небето,

политнало от дума – една, една, едничка.

„Обичам те” да чуе – това разкрива всичко.

© Мариян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??