May 7, 2010, 11:21 AM

Колко му е! 

  Poetry
890 0 17

Колко му е лятото
да стане на момче!
Една зелена ябълка
и на врабче – оче.

Колко му е лятото
да стане на дете!
Да ходи на училище,
небето да чете.

Да хукне със приятели
към вирчето направо!
Колко му е – лятото!
Но странно, че не става.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??