Oct 10, 2009, 5:06 PM

Колко тъжно е да бъдеш сам 

  Poetry » Love
1256 0 3

“Колко тъжно е да бъдеш сам”

 

В очите ти отново да погледна,

да хвана леко твоята ръка.

На гарата аз тебе да посрещна -

да те целуна тихо във нощта!

 

Как искам пак да чуя твоя глас,

как чакам пак при мене да се спреш.

И тази песен – тя ще е за нас,

за да ти казва колко те обичам.

 

Студено е, навярно пак ще завали,

но тук при тебе ще остана

и няма в нас пак силно да боли...

Не, няма! Защото пак ще бъдем двама!

 

Към теб протягам своята ръка

и искам силно аз да те прегърна.

Отрони тихо ти една сълза

и каза: ”Аз пак при тебе ще се върна”!

 

Но ето – трябва вече да си тръгваш,

на гарата помаха ми с ръка,

но зная, че отново ще се върнеш

при мен пак утре сутринта!

 

А моята любов е тъй голяма –

как искам цялата да ти я дам.

На гарата след теб аз дълго ще остана

и ще си кажа:

            „Колко тъжно е да бъдеш сам!”

© Горан Русинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??