Apr 7, 2011, 7:37 PM

Колкото да те обикна 

  Poetry » Landscape
753 1 4

Всяка пролет се разтапям

като стара преспа сняг

и потичам със водата -

сред най-бързия ù бяг.

 

Стоплена така, пониквам

и пораствам педя-две,

колкото да те обикна,

мое хубаво небе!

 

После... тихо прецъфтявам

и посипвам от цветец

нежното, невинно бяло,

свито в китка и венец.

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??