Кълбото огнено събуди ме със ласка.
Колкото усмихната, толкова страстна.
Дълбините щедри на море безбурно
даряват ме мъдро с раковина пъстра.
Вятърът - немирник, стаен в черупка,
танго аржентинско умело композира.
Чудо ли е? Аз - полудете, ти - полубог
пулсираме в ритъма на „Компарсита“.
Гюлсер Мазлум
9.09.2014
© Гюлсер Мазлум All rights reserved.