Oct 1, 2005, 4:27 PM

Компютърна раздяла 

  Poetry
798 0 0

Не може бледолик да киснеш само в спомена.

Да нямаш настояще и цел, нито една.

Да разлистваш само овехтялите страници

И да наливаш в празнотата още празнота.

 

Да говориш в настояще, а да мислиш в минало

Да задаваш въпрос, а отговора, вече овехтял

допълва чашата на бремето вече истинало,

сгъстява вакума в изстрадалата ти душа.

 

Остана само перушината от нашите крила

Събрахме мечтите ни в един балон голям.

И жарта раздухахме, но яви се само “Error”.

Аз сейфвах се “сама”,  ти още даунладваш.....сам.

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??