Mar 11, 2017, 7:50 PM

Конфуз 

  Poetry » Humour
706 1 2

(из цикъла "Вицове в рими")

 

Бай Мето БМВ-то е опитен монтьор

и в тънкости ремонтите владее,

така че по колата когато имам зор

при него тичам. Болката къде е

 

веднага ще ми каже. Онзи ден

пак нуждата заведе ме в сервиза

където срещнах Мето насинèн.

И питам го; “Какво бе, Мето, криза

 

налегна ли те? Как си” “Мани, пич,

нали ме знаеш... чуя ли колата –

дори капака да не вдигам хич –

проблема ще ти кажа. Вчера, брате,

 

така в сервиза някаква мадама

колата си докара. Щом я чух

как тропа в ляво и почуква само,

че свършил е тампона ѝ по слух

 

разбрах, и викам; «Слушайте, госпожо,

тампона Ви за смяна е!», а тя

развика се: «Мръсник, простак... не може

така да ме обиждаш!», налетя

 

на бой и ме заудря. Затова

с цицини съм по цялата глава!

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Пак леко се е отървал бай Мето - само със синини и цицини. :D Харесах.
  • Рискова професия!Добре че предницата и задницата са били в ред!Браво!
Random works
: ??:??