Nov 23, 2008, 2:26 PM

Копнеж 

  Poetry » Love
742 0 2
Копнеж

Стоя във този късен час,
самичка шепна си на глас.
Как искам нещо да ти кажа,
но видя ли те - чезне ми куража.
Погледна ли те в красивите очи,
казвам си: "О,миличка, мълчи".
Как случи се - не зная,
но за теб не спирам да мечтая.
Желая всеки идващ ден
да бъдеш тук, да бъдеш с мен.
Не,няма аз да крия,
оплетох се във твоята магия.

© Миглена Узунова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??