Dec 13, 2016, 7:49 AM

Копнеж 

  Poetry » Other
734 1 7

На билото на планината няма вятър.

Няма болка, скръб и самота.

Не те тревожи тихият въпрос за смисъл

в една безкрайна светла синева.

Орлите се хранят със млади звезди,

поникнали в топлата вечер.

От пушек и шум намираш покой,

когато светът е делечен.

Какво ти трябва? Чифт обукви,

един приятел, пламнало сърце.

А утре сутрин планините

смеха ви млад ще носят на ръце.

© Ценка Гарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??