May 24, 2007, 10:32 AM

Копнеж 

  Poetry
669 0 2
Гореща влага,
Накъсани въздишки.
Стоим на прага.
Сърцата, бията те лудешки.

Желаем се,
Телата ни се викат.
Нуждаем се,
Ръцете се преплитат.

Жарки устни
Срещат се накрая,
А тъй са вкусни –
Отвеждат ни в безкрая.

За нищо друго не копнея.
Само искам те във мен.
Нека в ласките ти тлея,
Нека ти гориш у мен.

Нека в страстта телата затанцуват.
Страхът ни да изчезне, на насладата в плен.
И душите ни в море от похот да заплуват.
За глътка въздух даже да не спрем.

© Ивелина Балабанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??