Mar 14, 2007, 2:11 AM

Копнеж 

  Poetry
568 0 7

протегни ръка
докосни
и ме вземи

жарава съм
но няма да те изгоря
крия чувство
пламенно и силно
не мога веч
в сърцето си да го тая
изгаря ме
таз болка сладка

така ли ще остана аз -
твоя бледа сянка
а ти -
моята несбъдната
мечта








© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??