Apr 24, 2008, 5:16 PM

Копнеж 

  Poetry
878 0 19
 

Остави любовта сама на пътя,

а днес се върна да я прибереш,

но нямам право днес да те осъдя,

защото я превърна във копнеж.

 

А той политна жадно в синевата,

погледна отвисоко и видя

на земната природа красотата

и пред корона борова се спря.

 

Отпи уханието на смолата,

докосна острите бодли-листа

и се опи навеки с аромата,

роден от топлина и красота.

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??