Apr 6, 2008, 10:53 AM

Копнеж за живот... 

  Poetry
1087 0 5

Кресливи птици!

Изваждат ме от унес
и ми напомнят,
                             че  чакам!
А аз
седя на
скрежната маса от дънер
                              и чакам...
Събирам
дъха си във длани
и го поставям
                         на  сърцето!

Нали 
и той стопява нощите
                               ледени,
докато чакаме
                           СЛЪНЦЕТО?!

© МАРИНА СТОУН-ЛЕВИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??