Тъй нежен, мил, прекрасен във съня ми.
Тъй искрен, недокоснат сякаш,
Копнеж за теб тая в ума ми,
Който от раз успя да запечаташ.
Не смеех да повярвам, че ще бъде
Нашата любов възможна.
Мислех, че ако веднъж си тръгнеш
Мъката за мен е неотложна.
И тръгна... Ти замина със последно сбогом.
Аз плаках тайно. Оживях.
Но в теб била съм скрила своя обич.
И ти се върна. Остави ме без дъх.
Как да повярвам аз - не мога!
Че като феникс тя се възкреси
Нашата обич, нежна и чаровна
Моите дни ощастливи.
Да, рее се сега душата
Вече мен не ме боли.
Щом ти дойде умря тъгата
И щастието ми възкреси.
И как мечтая, ежедневно даже
За всички тези идни дни,
В които с обич искам да ти кажа
"Ето, душата ми вземи."
Аз искам само тебе да обичам,
Да грее с радост твоето лице.
Щом се събудиш аз да те помилвам
И да ти кажа "ето, и моето сърце"
Вземи! Ти притежаваш всичко -
Всичко да ти дам копнея!
Ах, как мечтая тебе да обичам.
Копнеж за обич - за таз любов живея.
© Симона All rights reserved.