Feb 5, 2018, 1:18 PM

Копнежите 

  Poetry » East forms
391 0 1

с Марианската

падина - Джомолунгма 

в копнежите си

 

...............................................

 

Марианската 

падина - с Джомолунгма 

в копнежите си

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??