Apr 10, 2020, 5:18 PM

Коронавирус 

  Poetry » Civilian, Parody
1192 0 0

Високи сини планини

правителството забрани.

Небе по-нежно от коприна,

но що да сториш – карантина.

Обичам те, земя голяма,

ама без глоба хубост няма.

© Стефан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??