Aug 28, 2023, 1:32 PM

Кошница с череши 

  Poetry » Love
296 4 12

    

 

Разбрах, че много ме обичаш

от погледа ти пламнал в мен.

Разбрах, че в мене ти се вричаш,

с кошница череши този ден.

 

Обичаш ме, разбрах аз вече.

Години трябваха ни затова

и няма да те пусна пак далече.

Подкова на вратата ни кова!

 

Защото няма като теб, любими,

дал всичко щедро, ей така.

Любовно шепнеш ми вълшебни рими,

за нас, небето и за синята река.

 

А вятърът косите наши реши,

провира се през върбови листа.

Поискал да похапне с нас череши,

усетил е вкуса на любовта.

 

© Люси Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??