Mar 31, 2017, 9:36 AM

Косите ти 

  Poetry » Love
377 1 1

Косите ти
са толкова хубави.
Докосвам ги
а те са се спуснали
на раменете ти
до очите пълни с любов.

 

А ръката ти,
стиснала моята,
радва душата ми
усетила полета
с крилете, които
ми дава твоят живот.

 

Ти чуваш
моето "обичам те".
Знам, че не сънуваш
как те гледат очите ми.
Но се любуваш
на мен и мечтите ми.

 

А сега заспивам
в мислите си те прегръщам.
Силна обич в теб откривам
и съня си в любов превръщам.
И в молитвата си аз намирам
най-нежните думи и завършвам:

 

Пази я, Господи, аз много я обичам!

 

Лека нощ!

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??