Jul 10, 2010, 6:03 PM

Котаче 

  Poetry » For kids
580 0 7

Намерих котаче с тънко мустаче,
самичко на двора стои,
погледна копнежно, измяука ми нежно,
с опашка дори поздрави.
"Ела" му пошушнах и после го гушнах,
под анцуга бързо го скрих.
То сгуши се сладко, помърка за кратко -
красавец май си открих.
Мина се време, котачето дреме,
а мене... корем ме сърби.
То пак си помърква, дори си похърква -
но с бубички май се сдобих.

 

Заведохме нашата принцеска на почивка в Балкана и тя си намери котенце. Три дни не престана да играе с него и резултатът беше потресаващ... за майка ù естествено.:))) Цялата в обриви, но щастлива.

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??