Feb 26, 2007, 10:22 AM

Котенца 

  Poetry
965 0 4

Котенца мили, къде сте се свили,

Никола ви търси: иска да  играе.

Сигурно някъде пак сте заспали,

като ви намери той ще  признае:

 

- Обичам ви аз, галя  в захлас.

Пухкави, сладки, моите играчки.

Къде сте се скрили, търся ви аз:

пак мъркате някъде, хващам бас.

 

Измислих игра, "рошави котки"

казва се тя.

Като ви намеря, правилата

ще ви разкажа.

 

Търся ви тук, търся ви там,

моята забава май ви измаря.

Мамо къде са? Намери ги!

Искам да бъда винаги с тях!

© Миглена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??