Apr 21, 2013, 11:54 AM

Коя от двете? 

  Poetry » Love
787 0 5

Ще ти го кажа с думи кратки,
(за да съм максимално ясна) -
във мен детето и жената
от цяла вечност търсят място

и цяла вечност ще ми трябва,
за да ги разгадая, явно.
Тя - на моменти чак фатална.
То - на моменти - своенравно.

Тя - на моменти всеотдайна
и волна като самодива.
То - ту открито, ту - потайно,
но вечно жадно да открива.

Понякога ме натъжават
и са ми истинска загадка.
Понякога се разминават
със мен. Безмълвно и за кратко.

А ти ми казваш, че си влюбен...
Надявам се, че се шегуваш -
в противен случай си изгубен.
Коя от двете ни избираш?

© Христина Мачикян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??