Jan 13, 2010, 9:32 AM

Крадци 

  Poetry
466 0 0

Не искам... Обяснения, успокоения...
Не искам... Не искам съпричасност.
Не искам да знам как избледнявa с времето.
А беше изгарящо, сладко-опасно...

Не искам... И това залагане спечели съдбата.
Но защо така горчиви са ми залозите?
Не искам... Все без мен всички тръгват нататък.
А исках...  А беше бягство, сред луди експлозии...

Не искам... И вярата става черна.
И пътища черни... На живота ми крадците.
А беше святоcт в греховността на неверните...
И искам... И помня... И вечно обичам те...


12.01.2010г.
гр. Сан Фернандо


 На Б. и В.

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??