Apr 10, 2013, 8:55 PM

Край 

  Poetry » Love
751 0 1

Достатъчно от любовта

да вземем не можахме май.

Присмя ни се света

и стигнахме до „край”.

Страх те беше да се потопиш,

остана на повърхността.

Страх те беше да ме разгориш,

да скочиш в неизвестността.

Да ме пожелаеш тъй и не успя,

а аз като че ли се примирих.

Труден е животът във лъжа.

Трудно е да пиша този стих.

Но казах „стоп!”, обърнах гръб.

Пък нека съм виновна...

Горчива ми е римата любовна.

А ти не си ми вече скъп.

© Зорница Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??