Feb 20, 2011, 10:43 AM

Край 

  Poetry » Other
959 0 2

Нещо е адски криво

или при мен,

или при теб.

Забавляваш ли се

по начин

странно извратен?

Сигурно така

е най-забавно.

 

Когато някой

те (ти)  харесва,

накарай го да хлътне

с нещо странно, малко,

да се чуди,

и след това

мъчи го и отказвай

всичко.

 

Ритни го

и се смей,

когато видиш,

че явно го боли...

 

Не мога да го разбера.

Ще спра и да опитвам

май...

 

Има по-красиви

от теб.

 

И не тъй странни.

Мислех си,

че странният съм аз,

но ти печелиш

приза.

 

Малка, сладка,

с т р а н н а

к у ч к а.

 

По-добре съм,

тъй изглежда,

с музиката и със очилата,

да гледам

света външен

без да го ебавам.

Така не боли.

 

И без това е всичко

сън в съня

и се повтаря.

 

И нищо няма смисъл,

докато аз не го реша.

 

Изобщо трябва ли ми

някой?

 

Майната ти, цвете.

 

Чао.

© Тони Бортолаци All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??