Jun 14, 2014, 11:44 AM

Кражби 

  Poetry
392 0 0

първо моята бира
после и бирата на жената
от съседната пейка
опита се да ги отмъкне
без да ги разлива
без да си изгуби играчката
която впоследствие се оказа
че също не била нейна
и все пак постигна завоевание
издърпвайки една лъжичка
от ръцете на момиченце
което не издаде никакъв звук
дали не е откраднала
и собствената си майка
от някое друго дете

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??