Nov 12, 2020, 7:37 AM  

Крайности 

  Poetry
427 1 5

Да напиша книга,

Да целуна жена

Да дам любов

Да се прибера у дома

 

Да бъда истински

Да бъда фалшив

Да давам по много

Да съм пестелив

 

Да бъда богат

Да бъда и беден

Да бъда полезен

Да съм непотребен

 

Да искам да имам

Да дарявам без край

Да гледам към Ада

Да мечтая за Рай

 

Да се движа напред

Да надзъртам назад

Да бъда до теб

Да съм непознат

 

Да те имам в съня си

Да те нямам до мен

Да горя като огън

Да съм зимно студен

 

Да събирам секунди

Да пилея години

Да не знам до кога

Да не искам да мине

 

Да съм отворил сърцето

Да съм запушил устата

Да бъда свободен

Да съм затворил вратата

 

Да бъда Баща

Да са чужди децата

Да ги отгледам с любов

Да им търся вината

 

Да взема решение

Да се чувствам отвратително

Да искам да остана

Да си тръгна принудително

 

Всичко това бушува в главата.

И мира няма - крещи безкрайно душата!

© Юнеско Чомски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??