Feb 25, 2006, 2:35 PM

Красавец без душа 

  Poetry
628 0 3
Живях в заблуда дълго време,
на другиго не вървах, освен на теб..
Но нещо отвори очите ми -
но късно всичко разбрах...
Ти имаш само лице,
и красотота на 100 мъже,
но на човек му трябва и душа,
а ти лишен си от това...
Ти живееш все на ръба,
не спираш, не обичаш, не чувстваш,
нямаш сърце в плътта..

О – ДА!!! Прекрасен си!!
И всички знаем това,
но не всичко в живата е материя,
помисли нали живота се крепи на чувства,
породени от онова,
което те не познаваш, от любовта...




24.02.2006г.

© Надя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??