Apr 21, 2010, 12:40 PM

Красив си, скъпи мой! 

  Poetry
1094 0 17

Провокирано от "Мадам" на Vicont

 

Красив си, скъпи мой!

 

Поглеждам те. Красив си, скъпи мой!

Очите ти припламват нежно сини

и кожата ти е с прекрасен слънчев тен,

а устните ти - съблазнителни и  фини.

 

Ръцете ти с галантен маниер

събличат ми палтото - натежало.

Опасно близо си до мен и в гръб

усещам повика на твойто тяло.

 

Банални думи на горяща свещ,

приседнали край сводница–камина.

Със страстен поглед и нескрит копнеж,

завърташ ме във  огнено латино.

 

Прощавай, скъпи,  леко се увлякох,

със теб да бъда бях почти готова,

но ти за мен си твърде напорист,

приличаш на квартален Казанова!

 

 

© Арина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??