Jun 18, 2009, 4:53 PM

Красиво 

  Poetry » Love
496 0 1

КРАСИВО

 

А тази нощ съм тъй красива.

Разпуснати коси смирено падат.

Потичат кротко в ласка мълчалива,

както се смирява водопадът.

 

А тази нощ съм тъй красива.

Като дете във твоята прегръдка

спокойна и мълчалива.

Сънят проскърцва с тихи стъпки.

 

И лунен лъч, той сякаш ореолен,

обгръща ни мистично,

пред чувствата си ням, полуразголен

не чувстваш щастието неприлично.

 

А този ден съм тъй красива.

Невероятно хубава, вълшебна

Потъва в мен фалшивото,

изчезва и се губи дребното.

 

И ти си мъдър вече. Като бог.

В сърцето ти играй щастливо

онзи непресъхващ водоскок,

който ни поддържа живи.

 

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??