Apr 13, 2008, 9:55 PM

Красиво 

  Poetry » Love
811 0 2
Вярваш или не - животът е прекрасен,
всеки ден е сам по себе си красив,
усмивки и любов, просторът необятен,
вятърът затичал се щастлив.

Птици в небесата песен пеят,
нежен лъч в очи блести,
в прегръдка тиха телата бързат да се слеят,
топли спомени и искрени мечти.

Весел дъжд листа измива,
в блясъци се ражда шарена дъга,
с влюбен мрак нощта света залива,
две сърца изгубени в мига.

Утрин слънце с ласка топла се пробужда,
цветя поглеждат го, помахвайки с листа,
славей някъде в гората се обажда.
- Добро утро! Днес във теб се е вселила прелестта!

© Станислав Статев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??