Nov 14, 2008, 11:15 AM

Красота 

  Poetry » Love
1209 0 51

Той и тя...
едно начало.
В раждане,
наречено живот.
Времето задъхано
е спряло
на спирката
със името Любов.

Пътят е осеян
с неизвестности.
Бъдещето нямо е.
Мълчи.
Миговете, цветните
предвестници,
са букет
от сбъднати мечти.

Миговете дишат.
Живи са.

Сливат се душите 
във една.
Колко дълго?
Има ли значение,
щом спомен се заражда
в красота.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??