Sep 6, 2011, 9:59 PM

Красота 

  Poetry » Love
677 0 3

 

 

Прекрасна е нощта пред нас,

задъхала се теменужено,

със клепки - трепкащи звезди,

от вятъра опалово възбудена!

Докосва я той леко, нежно,

арабски приказен любовник,

усетил тръпката във нея

и жаждата за откровения -

любовни мигове, забулени

със страст и нежност дива!

Прекрасна си и ти в нощта,

от Любовта незнайно променена,

с съзвездия, греещи в косите ти,

протуберанси, бликащи в очите ти

и Светлина, струяща от Душата ти!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??