Mar 6, 2012, 11:15 AM

Красотата накратко 

  Poetry
549 0 1

Когато бушува сърцето,
когато танцува душата,
когато е близо небето,
когато далеч е земята,
когато окото се радва,
когато не вижда тревога,
това е, брато, красотата,
която почиташ до гроба!

© Сандостен Калций All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??