Apr 12, 2021, 12:33 PM

Кратко 

  Poetry » Love
774 7 17

Дойдох за малко.

И ще си отида.

Приличам на един сезон обичане.

Отхвърлиш ли ме, ставам на обида,

приемеш ли ме,

правя те различен.

Дойдох за малко.

Не че нямам време,

но всичко най-вълнуващо

е кратко.

Сега съм тук.

И можеш да ме вземеш,

защото любовта ми

е богатство.

Цветът ми е наситено червено

(на теб червено адски ти отива)

и ставам капка страст

във всяка вена

и сто причини, за да не заспиваме.

Когато  ме обикнеш, ще избягам

ще стана глътка въздух, ще ме вдишаш.

За мъничко в сърцето ти ще стягам,

а аз в любовен стих ще те напиша.

Но не заради някаква жестокост,

а просто любовта е ценна рядкост,

от всичките, най-вярната посока-

единствена, красива.

И за кратко.

 

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??