Dec 22, 2010, 10:44 PM

Кратко и неясно 

  Poetry
581 0 0

Писва ми от илюзии

и аз пак съм добре,

и вече е тъмно,

но не и във мен

Аз имам дилеми.

Лъжите в моите очи се разбиват.

Без да знаят, хората във мен се откриват...

Във моята книга -

дебела и мига...

Наобратно в системата стигам до края,

като кръг откъснат от безкрая,

после наизуст я зная.

За мен това е рая.

 

© Полина димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??