Aug 15, 2007, 10:18 PM

Края на лятото 

  Poetry
780 0 8
Тих вятър в листата на черешата.
Свечерява се.
Камионите карат лавандула.
В края на лятото...
неща, които никой няма да запомни.

© Миа Ми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??