Dec 22, 2012, 8:12 PM

Краят 

  Poetry » Other
433 0 1

                   КРАЯТ

 

Краят е щом свърши добрината

и злобата във своя апогей

крилете ще прекърши на душата

и слънцето ще спре да грей

 

И само болка и омраза

в сърцата ще смразява вечността

черна тъмнина като проказа

ще полазва същността

 

А любовта прокудена ще чака

там някъде изстрадала сама

душите ни човешки ще оплаква

потънали във мрак и във тъга

 

Но сърцето щом за обич се отвори

ще се възродят душевните крила

дъги ще блеснат във простора

и ще бъде вечна светлина

 

Защото без любов не може

и без обич на тази земя

така от Бог човек е сложен

добър да е и светлина

© Гинка Любенова Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • няма край, Джуди...
    живият жинот продължава...
    нека има повече любов и светлина...
    поздравявам те... от сърце..
Random works
: ??:??