Mar 10, 2008, 7:23 PM

Краят на тази любов 

  Poetry » Love
922 0 2
 

Краят на тази любов

 

Тази нощ се простих със теб.

Изпразниха ме сълзите,

напълних сърцето си лед,

за последно повиках те

с молба и проклятие наум;

силом заплаших се -

о, ще дойде още утре друг,

тебе ще изтрие!

Нека тъмата те покрие,

от мен очите ти да скрие,

сянка да бъдеш, и аз за тебе,

на залез да станеш, мое слънце!

 

23. II. 2008

Цикъл 5

© Кера Господинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??