Nov 29, 2010, 4:07 PM

Крила преродени 

  Poetry » Phylosophy
779 0 13

Натрупана обич - вода животворна,
от извор забравен, подтиснат, но жив.
Възкръснала вяра в душа безпризорна,
пречистена сила  чрез дух справедлив.

Крила преродени  за  полет безброден,
завихрена мисъл към чужд хоризонт.
Изгаряща клада - знак пътеводен.
Икона целебна с блестящ ореол.

Свещица горяща, молитвени думи
за точния избор, без  тежка вина.
Търпение, вяра, без слепи куршуми
към  любовта... с предрешена съдба
.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??