Mar 9, 2013, 6:30 AM

*Криле от обич 08.03.2013 

  Poetry » Love
396 0 0

С всяка глътка аз те вдишвам,
при теб е постоянно мисълта,
в стиховете също те описвам -
на себе си се радваме сега.
О, Боже! Колко те желая!
Душите сливат се в една!
Криле от обич ще извая,
да полетиме в любовта!

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??