May 3, 2020, 2:37 PM

Кръгом или ура 

  Poetry » Civilian
583 0 2

Със знак "плюс" се ползва зарядът

на всяко отминаващо вълнение.

 

За да прерасне до предел на асамблея,

решават значенията на верните прочити.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??