Apr 8, 2020, 12:08 AM

Кръговрат 

  Poetry » Love
461 3 8

Най-старата любов не остарява.
Расте дълбоко - с корени безсилни.
Лицето й след плач се разкрасява.
Животът й от зимите извира.

Най-първата любов е все последна.
Тя като сянка дебне зад гърба ни.
В очите ни припалила копнежи,
с отблясъци се връща във съня ни.

Най-бялата любов - хилядоцветна,
наивно мъдрости ни изговаря.
И стига само пак да те погледна,
за да си спомня, че не те забравям.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??