Sep 9, 2009, 5:14 PM

Кръговрат 

  Poetry » East forms
521 0 3




пак хризантеми

 

тъжни усмивки в очи

 

изпращат лято

 

 

 

 

 

 

 

 

                  Деветият ден от деветия месец в Япония е ден на хризантемата.

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??