Feb 22, 2017, 11:36 PM

Кучето 

  Poetry » For kids
1094 0 0

 

В малка къщичка живее,

в двора да влезе никой не смее.

Пази всички ни, но с внучето

най-весело играе ……………..

                              /кучето/.

© Анна Станоева All rights reserved.

The work is a contestant:

Що е то? »

39 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??