Изморен съм от излишна мисъл,
повтаряща се в моята глава.
Може да изглеждам адски кисел
и най-вероятно е баш така.
Забавно е да се изтезавам
с хипотетични ситуации,
срещу себе си да се състезавам
за липсващи овации.
Не мисля, че не трябва да мисля,
просто да продължавам да пиша.
Мислите си няма да изчистя,
а ще изпиша ненужната киша.
Не помня вкуса на тъгата,
изгубях я някъде надълбоко
в празните недра на главата,
където е тъй кухо и широко.
Заплетен в мрежа от простотия
в четири измерения безкрайни,
поливам уютната си пустиня
и отглеждам миражи омайни.
където е тъй кухо и широко."